[BAH-Estrecho] PAU ARREU DE LA TERRA - Marxa per la Pau de l'1 de gener de 2014 - A Barcelona: iniciem a Pl. Catalunya, inici de Portal de l'Àngel a les 18.30h

Comunidad de San Egidio, Barcelona catnova en catnova.es
Mie Ene 1 13:17:26 CET 2014


PAU ARREU DE LA TERRA

Marxa per la Pau de l'1 de gener de 2014

A més de 700 ciutats del món

comencem l’any amb el pas de la pau

ver imagen aquí

 

BARCELONA
Dimecres 1 de gener de 2014, a les 18.30 h

Plaça Catalunya (inici de Portal de l'Àngel)

 

En ocasió de la 47ª Jornada Mundial per la Pau, la Comunitat de Sant’Egidio promou l’1 de gener de 2014 –per dotzè any consecutiu– iniciatives públiques, marxes i manifestacions populars per la PAU en més de 700 ciutats de 78 països de tot el món.

Milers de cristians, creients d’altres religions, homes i dones de bona voluntat, es reuniran per dir que la guerra mai no és un destí inevitable i que la pau sempre és possible, i ho faran sota el títol comú: PAU ARREU DE LA TERRA.

Encara hi ha 17 conflictes oberts: la guerra a Síria, a la República Centreafricana, al Sudan del Sud, i la inestabilitat a Orient Mitjà, les matances a Nigèria, les víctimes infinites a Iraq i a Afganistan, juntament amb molts episodis de violència que rebroten en molts llocs del nostre planeta...

La pau és una necessitat en l’agenda del món.

Fem nostres les paraules que el papa Francesc va pronunciar durant la vetlla del passat 7 de setembre a la plaça de Sant Pere, per la Pau a Síria: «Voldria demanar al Senyor, aquest vespre, que nosaltres –els cristians– i els germans de les altres religions, cada home i cada dona de bona voluntat, cridés amb força: la violència i la guerra mai no són el camí de la pau». Aquella pregària va canviar la història.

A Barcelona, la MARXA per la PAU sortirà de la Plaça Catalunya (inici de Portal de l'Àngel)  i anirà cap a la plaça de Sant Jaume on es farà una cerimònia finals amb diversos testimonis per donar suport al missatge de Pau de l’1 de gener:

«La fraternitat, fonament i camí per a la pau».

 

Comunitat de Sant'Egidio

Rere Sant Just s/n

08002 Barcelona

Tel. 93 441 81 23

 

 

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <https://lists.ourproject.org/pipermail/bah-estrecho/attachments/20140101/c1f806aa/attachment.html>


Más información sobre la lista de distribución BAH-Estrecho