[gclUB-CarpeTiki] Notificació de correu-e del Tiki

xavi en users.ourproject.org xavi en users.ourproject.org
Lun Feb 20 08:48:17 CET 2006


Un nou missatge ha estat escrit al fòrum: Professorat

Topic: arxius power point
Autor: Xavi
Títol: Re: arxius power point
Data: Dl 20 de Feb, 2006 [08:48]
http://gclub.carpetiki.ourproject.org/tiki-view_forum_thread.php?forumId=4&comments_parentId=265
Missatge:

> Una alumna diu que ha fet una presentació en power point i no sap com pujar-la. De nou, ¿hi ha un espai previst per això o ho ha de col·locar a galeria d'arxius? 

Una galeria d'arxius per alumne seria el lloc adequat.

> ¿o el tiki no és microsoft friendly? 

El Tiki puja el que se li doni per pujar. no discrimina per OOo, M$, ... A ourproject.org demanen no fer servir arxius __.doc__ en ourproject.org, atès que és un format propietari (i suposo que .ppt, .xls, etc, cauen en el mateix sac). Per tant, millor evitar-los (prevenció, educació, ...) si bonament és possible.

> ¿galeria d'arxius és un espai comú per a tots els alumnes? Si és així no sé si hauriem de pensar en la possibilitat __d'una galeria d'arxius individual per a cada alumne, una altra per equip i, una altra, finalment, comuna per tothom__.

Pot ser és una bona idea, pel que voleu en la prova pilot a Dret Mercantil. Ja preguntaràs, Antoni (o altres), sobre el procés per fer-ho, si et quedes encallat en algun lloc:

# crear-ne les galeries (totes). Millor seguir algun ordre lògic.
** seria adequat insertar els núms. de referència de les galeries individuals i de grup per a cada alumne a les taules de la plana inicial del professorat.
# insertar noves "options" als menús de tothom, una per la seva galeria d'arxius individual, una per la d'equip, i una per la de grup
# assignar permisos locals a les galeries creades per que només els alumnes o equips concrets (Segons correspongui) puguin veure, baixa i/o pujar arxius en elles (configureu com volgueu).
# Comprovar que està ben configurat, entrant com un alumne X, del Grup XX, i intentar entrar en la galeria d'arxius de l'alumne Y, i del seu grup YY.





Más información sobre la lista de distribución gclUB-CarpeTiki