[gclUB-info] Notificació de correu-e del Tiki

xavier.depedroaub.edu xavier.depedroaub.edu
Div Feb 8 14:22:45 CET 2008


Un nou missatge ha estat escrit al fòrum: Projectes

Tòpic nou: CD programari + live CD gclub
Autor: Xavi
Títol: CD programari + live CD gclub
Data: Dv 08 de Feb, 2008 [14:22]
http://gclub.ub.es/tiki-view_forum_thread.php?forumId=10&comments_parentId=219
Missatge:

Hola:

Informo que entre l'Ignasi i jo hem anat avançant el tema del CD, per tenir-lo llest a les jornades de programari lliure de la UB.

Estem fent que faci servir l'instal·lador de softcatalà, i que a més, incorpori un mini-live CD en català (o això és l'objectiu, al menys :-).

Ignasi, la Maite del GREC ha fet de beta-tester i ha trobat un parell de cosetes que hem de millorar: 
* li ha fallat la instal·lació del gimp sobre vista. S'instal·la bé, però no s'exercuta bé (es queixa de manca de llibreries). Potser és que falta el gtk? Caldria provar-ho també sobre un altre windows no-vista, per si un cas, i que no tingui gtk prèviament instal·lat.

* El putty (ssh per windows) no té instal·lador, i ara, quan cliques a instal·lar-lo, l'executa, i per tant, en treure el CD, no queda una còpia del putty en l'ordinador. 
+ Algú sap com fer-ho per que s'instal·li (es guardi ua còpia) a disc dur? 
+ i si no es pot fer de forma automàtica, doncs cal dir al camp de "descripció" del programa, que l'usuari se'n guardi una còpia de l'executable manualment al disc dur i es faci un enllaç des de l'escriptori o on vulgui/sàpiga fer-se, etc.

Sobre el tema del Live CD, no hem sabut traduir fàcilment el damnsamlllinux (DSL) o DSL-N al català, amb el que estem mirant la opció de slax modificat, que és fàcil de posar el KDE en català i tenir un míniim sistema funcional pel modic preu en espai de 200-250 Mb, i la resta pels programes de Windows del CD.

A poc a poc...

Xavi




Més informació de la llista de correu gclUB-info