[gclUB-AWikiForum] Notificació de correu-e del Tiki

xavi en users.ourproject.org xavi en users.ourproject.org
Lun Mar 6 21:51:54 CET 2006


Un nou missatge ha estat escrit al fòrum: Professorat AWikiForum

Tòpic nou: Pagaments
Autor: Xavi
Títol: Pagaments
Data: Dl 06 de Mar, 2006 [21:51]
http://gclub.ourproject.org/awikiforum/tiki-view_forum_thread.php?forumId=4&comments_parentId=35
Missatge:

Hola a tothom:

Per la experiència que hem adquirit en el projecte uniwiki-redice, eria convenienet anar pensant en pagar-li ja la feina feta i fins i tot avançar-li una part corresponent als propers 3 mesos. 

En el projecte uniwiki-redice també treballem amb la Sylvie (amb aquest altre projecte vam fer la funcionalitat bàsica dels "Action logs"; mireu enllaços a plana inicial, si no sabeu de què parlo), i tot i que vam iniciar els tràmis a principis de desembre '05 per que pogués cobrar la part que ja havia fet, porta uns tres mesos més i encara no ha cobrat ni aquell pagament (i sembla que encara pot faltar fins a un mes).

Teresa, com està el tema per poder fer-li un primer pagament ja?
El rebut pel que ja ha fet és de 450 $, i potser podriem avançar-li fins a 1000 euros dels 3000 que tenim de pressupost? 

Per altra banda, hi ha una altre colla de programadors (aquests catalans, d'una cooperativa informàtica jove del maresme que es diu cargol.net), a qui els vaig demanar un pressupost. I ens l'han fet. Convindria parlar de si ens interessa la feina que els vaig proposar per al pressupost (en breu envio un altre missatge per explicar què és), i aixì veure si ens agrada com treballen (relació preu/hora/producte fet i temps que triguen, suport, etc.). Amb la Sylvie tot va molt bé, però ens aniria molt bé tenir altre gent a qui ella pogués orientar/assessorar per fer-li la feina més fàcil que no calgui que faci ella, etc. (ja ho he parlat amb ella i estaria encantada de poder treballar en equip amb altre gent, si els altres també saben treballar contra CVS... ja us explicaré en persona què vol dir això).

En fi, que ens caldria parlar d'això (en persona, o a poc a poc per fòrum...)




Más información sobre la lista de distribución gclUB-AWikiForum